17
Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Το 1974 ξεκινήσαμε τις δραστηριότητές μας στο χώρο των φυσικών πετρωμάτων, αποτελώντας έκτοτε ένα από τα ηγετικά ονόματα στον κλάδο του μαρμάρου.

Λειτουργούμε σε μία σύγχρονη κάθετη μονάδα επεξεργασίας πετρωμάτων ακολουθώντας μία οικολογική πολιτική στην οποία επενδύουμε συνεχώς.

Η υψηλή τεχνογνωσία, η πολύχρονη εμπειρία, η συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, η ποικιλία και η συστηματική διαλογή πρώτων υλών συνιστούν τα βασικότερα στοιχεία που μας διακρίνουν και καθορίζουν την επιτυχημένη μας πορεία.

Προτεραιότητά μας είναι να καλύπτουμε πλήρως κάθε ανάγκη στο πιο προσιτό κόστος της αγοράς, παρέχοντας τις ιδανικότερες εξατομικευμένες προτάσεις.

Διαθέτουμε πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008, ενώ τα προϊόντα μας φέρουν τη σήμανση CE.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στην MASmarbles ακολουθούμε ένα σύστημα αξιών που συνδέεται άμεσα με τη φιλοσοφία μας. Η αξιοπιστία, η εμπιστοσύνη και η συνεργατικότητα αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους μας αλλά και την κινητήρια δύναμη για δημιουργία και αφοσίωση στο έργο μας.

Πρωταρχικός μας στόχος μέσα από τη διατήρηση της ποιότητας και τη συνεχή βελτίωση των προτύπων και των τεχνικών ελέγχων είναι η προώθηση του ελληνικού μαρμάρου στη διεθνή αγορά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε όλες τις δομές που απαιτούνται για την παραγωγική μας διαδικασία.

Επενδύουμε διαρκώς στο μηχανολογικό εξοπλισμό μας ο οποίος αποτελείται στο σύνολό του από μηχανήματα κορυφαίων ιταλικών οίκων.

Ο κύκλος παραγωγής μας ελέγχεται σε κάθε τμήμα σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα πρότυπα παραγωγής.

Λειτουργούν τέσσερα βασικά τμήματα παραγωγής:

  • Γραμμή κοπής όγκων και παραγωγής πλακών
  • Γραμμή παραγωγής δαπέδων,  πλακιδίων & μεγάλων διαστάσεων
  • Γραμμή παραγωγής προϊόντων ειδικών διαστάσεων cut to size και
  • Γραμμή παραγωγής ειδικών μαρμάρινων κατασκευών & καλλιτεχνημάτων με τη χρήση μηχανημάτων Waterjet και CNC (6 αξόνων) τελευταίας γενιάς.

Παρέχουμε απεριόριστες δυνατότητες επεξεργασίας με απόλυτη ακρίβεια.

Προσφέρουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η οικολογική πολιτική που ακολουθούμε αναπτύσσεται γύρω από “πράσινες” και καινοτόμες ιδέες. Υιοθετούμε πρακτικές όπως η χρήση συστημάτων ανακύκλωσης νερού και συσκευών εξοικονόμησης ενέργειας. Ακόμη περιορίζουμε τα απόβλητα με την αξιοποίηση των υπολειμμάτων κοπής. Με τα υλικά αυτά κατασκευάζουμε νέα διαφοροποιημένα ποιοτικά προϊόντα όπως επενδύσεις τζακιών, γλάστρες, νιπτήρες, αλλά και το καινοτόμο βιοκλιματικό panel θέρμανσης της MASmarbles.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ